+31 499 550440 Oude Bestseweg 24, 5688 DM Oirschot

De praktijk

Afbeeldingsresultaat voor tandartspraktijk boeijen

Belangrijke informatie in verband met het CONVID-19 virus (Corona)

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rondom het CONVID-19 virus (Corona) en op advies van de ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) hebben we besloten om vanaf dinsdag 17 maart tot maandag 6 april de praktijk te sluiten voor alle behandelingen. Heeft u op dit moment een afspraak staan in deze periode dan komt deze te vervallen.

Het is onze morele plicht als zorgverlener om de gezondheid van onze patiƫnten en onze medewerkers voorop te stellen. Op deze manier doen wij er gezamenlijk alles aan om verdere verspreiding van het Corona virus in te dammen.

Heeft u op dit moment een afspraak staan, dan komt deze te vervallen. Wij nemen telefonisch contact met u op voor een nieuwe afspraak / of u kunt zelf een nieuwe afspraak inplannen via de webagenda.

Voor pijnklachten en zaken die echt niet kunnen wachten kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk op nummer: 0499-550440

Echter voor een bezoek aan de praktijk dient u als patiƫnt geheel klachtenvrij te zijn. Dit wil zeggen, geen klachten van de luchtwegen, hoest, keelpijn, neusverkoudheid, benauwdheid, koorts, spierpijn, pijn aan de borst, hoofdpijn, malaisegevoel.

Indien u een pijnklacht hebt en daarbij ook last heeft van een van bovenstaande klachten verzoeken wij u om NIET naar de praktijk te komen maar contact op te nemen met de dienstdoende tandarts, deze kan u vertellen hoe en wanneer u vervolgens behandeld kunt worden.

Wij danken u voor uw begrip.

************************************************************************

Welkom op de website van tandartspraktijk Boeijen.

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk. Van praktische informatie over openingstijden, tot belangrijke informatie over de kwaliteit van de zorg die u van ons kunt verwachten.

Wij hebben met veel zorg zoveel mogelijk informatie op deze website verwerkt. Mocht u naar aanleiding van het lezen van de informatie alsnog vragen hebben, beantwoorden wij deze graag.

Onze keurmerken

Kwaliteitsregister Tandartsen